37 dager igjen

Å herregud, nå er det 37 dager igjen på norsk jord før jeg flytter. Det er helt vilt! Har ikke helt insett hvor liten tid jeg har igjen med alle de nermeste i og med at alle reiser bort eller flytter. Alt er egentlig klart har fått visumet, bilettene, avtalt med familien osv. Nå sitter jeg på gardemoen og venter på flyet mitt hjem til Stavanger tenkte at det var dags for en liten oppdatering på USA fronten.

Jeg har snakket med skolen som mest sannsynlig plaser meg som junior, selvom jeg vill få muligheten til å delta på alle senior aktiviteter som prom osv. Sjønner ikke helt hvorfor jeg ikke heller bare plasseres som senior i og med at det faglig passet bedre, men det var noe problemer rundt selve lovene i Texas.

Familien min har fortalt litt om huset og generelt hvordan det er i Richardsn. Huset jeg skal bo i er stort, med en hage og et gigantisk svømmebasseng! Temperaturen ligger på det varmeste på rundt ca 45 og det kaldeste 5. Jeg kommer til å bo i gåavstand (ca 5 min) fra skolen, herlig! det betyr at jeg mer eller mindre kan stå opp når skolen starter.

Familien har også faktisk besøkt Norge samt 16 andre europeiske land! Noe som er utrolig sjeldent for amerikanere. Digger at de liker å reise, Mora i familien sa også at jeg neste år får reise rundt med dem.


(¨Får ikke langt inn bilder, fordi jeg sitter på flypassen. Får heller lagt inn når jeg kommer hjem)

Stikkord:

8 kommentarer

Maria

04.07.2010 kl.16:53

Jeg har bare 7 dager igjen på norsk jord :o

Reiser til Kroatia på tirsdag og blir borte en uke, drar til USA søndag 18. Juli

Gleder meg SYKT!

Huset og området ditt høres kjempefint ut! Selv skal jeg bo en leilighet tror jeg, med en felles bakgård for de som bor rundt. Men det er verdt det :D Skal nemelig bo i NYC

Anita

05.07.2010 kl.20:53

Jeg skal også reise, men vet ikke hvor jeg skal ennda. Kos deg masse, kommer til å lese bloggen! :)

Lisa Lynette

06.07.2010 kl.00:19

Jeg reiser også til USA :)

Jeg reiser med AFS, hva reiser du med ? :)

Julie

07.07.2010 kl.00:17

Å, hørres så gøy ut! Kos deg masse:)

09.07.2010 kl.10:11

Kos deg masse i USA

Linn Marie

11.07.2010 kl.20:16

væææææ me reise snart !!! men du koss legge eg inn bilder på siden av, sånn som du har på høyre side? og kor e bildet av oss to? ....

xoxo <3 fine blogg

Emilie

12.07.2010 kl.00:37

Linnie! Jepp, det e syykt. Klare liksom ikke heilt å få det inn. ennå sykere at Martine flytte på Lørdag, me har under ei uka igjen med na! Hmm.. eg ska spør Håvard det e han som e teknisk ansvarlig haha, Det va litt i hastverk på skolen, finn yndligsbilde ditt så tar eg det med. Må jo ha oss der og!

XX. Thanks! Glede meg t å se din:*

Linn Marie

15.07.2010 kl.12:43

okei :-D ja spør han for eg og vil ha bilder på siden av!

eg har funne ett <3 men ska se om eg finne andre så e bedre.

hehe, ja plis ha null forventninger. så eg sleppe skuffe deg

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits