I GOT MAIL

I går fikk jeg ny mail fra hostfamilyen min med diverse bilder av selve  huset, svømmebassenget og familien. Tenkte å dele dem med dere. I tillegg til bildene fikk jeg en utrolig søt mail, Hostfamiliyen min har tenkt å pusse opp rommet mitt før jeg kommer ned og lurte på hvilken farge jeg ville ha på veggene og hvilke møbler jeg syntes rommet burde ha. Er det mulig å bli heldigere med familien? Har ennda ikke møtt noen av dem, men føler allerede at jeg sånn halveis kjenner dem. Utrolig hva sosialemedier som skype og facebook gjør mulig.


1. Her er huset jeg skal bo i forfra, det er litt vanskelig å se hvordan det egentlig ser ut med alle buskene forran.


2. Her er gata jeg skal bo i.


3. Her er en annen del av huset itillegg til svømmebassenget.


4. Kimberly (12), Tiger, Anna (16), And Leslie. Min amerikanske familie, gleder meg til å møte dem!


Leslie svarte også på en del spørsmål rundt om jeg får eget rom osv. Hun sa at jeg får et eget bad, en egen garderobe ( krysser fingrene for walk in closet, haha) Og et soverom som de holder på å pusse opp for meg.

Har fått en del mail fra folk som tenker på å reise til USA neste år og om jeg kunne laget en form for huske liste. Typiske ting "Gjør før man flytter". Skal legge den ut idag, greit både for dere som reiser neste år men også for meg føler jeg har glemt alt allerede.

3 kommentarer

Anna

03.08.2010 kl.18:44

Kos deg masse, Ser ut som du har fått ein utrolig bra familie!

Katrine i USA

03.08.2010 kl.19:12

så bra ut!!

Når reiser du? :D

Amanda

04.08.2010 kl.01:36

Kos deg! Skulle ønske jeg også valgte år i usa!

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits