"Yes I like country"

Idag ringte jeg hjem og snakkte med foreldrene mine, må inrømme at det var herlig å høre norske stemmer igjen! I går kveld var vi hos Grace (som har det største svømmebassenget jeg har sett) Sammen med en stor gjeng og bare slapte av i boblebadet og svømmebassenget. Har blitt kjent med utrolig mange allerede! 
Her er bilder fra Annas vollyball turnering i går. De spilte finale idag når jeg snakket med Leslie, de er hjemme snart, gleder meg til å høre resultatet. I går så vi 2 kamper, Anna og leslie prøver å lære meg reglene så im getting there. Forretsen i går fant jeg ut at Chace Crawford er herfra og at jeg har faren hans som dermotologisk! hahah. Det vil si at Chace er her i alle ferier osv.. just saying. I tillegg fikk jeg vite at min "bestemor" her startet et av amerikas største modellbyråer som har oppfostret blandt annet Erin wasson. Siden bestemoren døde ifjord drives det nå av tanten min, vi skal bli med på model search neste søndag med runway show osv.. Gleder meg! 

- Resten av bildene kommer, tar bare en evighet å laste dem opp. 

Én kommentar

Rakel

24.08.2010 kl.21:07

Herregud så kult!!

Kos deg :-D

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits