On top of things

I dag har jeg hatt møte med rådgiveren min på Pierce. Slik at vi fikk ordnet alt som har med fag og aktiviteter å gjøre. Min timeplan dette skoleåret ser slik ut: 

English AP
Algebra 2 
Government & Economics 
U.S history 
French AP 
Fashion design 
Virtual business
Fashion marketing
 
Er utrolig fornøyd med fagene jeg skal ta. Spesielt Fashion design og fashion marketing. I tillegg fikk jeg vite at Amicus (organisasjonen jeg reiser med) er blitt godkjent for stipend dvs at jeg får stipend!! 

I tillegg fikk jeg vite hvilke aktiviteter som vil være tilgjengelige i og med at nesten alle allerede har hatt tryouts blir Cheerleading uaktuelt siden de allerede har fult lag, det var noe jeg virkelig hadde lyst til å prøve men nå ser det ut som jeg skal starte med Track and field første semester og cross country andre semester i tillegg til dance musical (kanskje, Musicalen er veldig populært på Pierce og det så veldig gøy ut) Jeg skal også få meg medlemskap på Treningssenteret/dansestudioet som er rett i nærheten. Er utrolig glad for nå har jeg fikset alt skolerelartert og er endelig litt "on top of things". 

Ellers i går var hadde Sarah, Hailey, Anna, Grace og meg sleepover. Endelig noe som er likt i begge land! på kvelden hadde vi noen folk over og bare slapte av i svømmebassenget og så lagte vi litt mat og sovnet till pretty little liars.  På dagen i går var meg og Anna på en liten shoppingtur, trenger masse nye klær til skolen pga de har "dresscode" her borte. Heldigvis er ikke koden så veldig streng så noen av klærne mine funker. I går kveld møtte vi en hel gjeng på Broms som er en søt cafe i nærheten å bare slapte av.  


Her er den nye byen min, Dallas. 


Anna - Meg - Hailey - Grace 


Hos Grace. 

3 kommentarer

Maiken Salmelid

19.08.2010 kl.19:38

Sv: Ja det er veldig normalt at hvis du er inne på et rom med en gutt så må du ha døren åpen, hvis de i hele tatt lar deg være alene med han der. Noen ganger kan det hende de ber dere være i stua eller lignende bare for sikkerhets skyld. Helt sprøtt synes jeg, men sånn er nå deres kultur.

Noffen

21.08.2010 kl.08:46

Hei, Mila.

Utrolig gøy å lese bloggen din!! Så godt å høre at du har det bra, virker som du har vært kjempeheldig med familien.

Hva er postadressen din?

Klem, Noffen

EmilieFroyland

21.08.2010 kl.19:11

Ja, har det kjempe bra! :) Adressen min er: 1410 Chesterton Dr. Richardson, dallas 75080 Texas US

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

















Kategorier

Arkiv

hits