Cowboy boots

Vi er med på noe som heter "sideline sweethearts" Det vil si at vi er grupper på 3 av og til 2 som har en fast fotball spiller man skal lage "cheer-plakater", Kaker, og forskjellige ting. Så før hver fotballkamp dekorerer man utforbi spillerens hus og gir dem kaker på skolen osv. Er kjempe gøy! Her er noen bilder av Jackie, Anna og meg som lager plakater til Bradley. 


Hunden til Jackie, noe av det søteste jeg har sett! 


I går var vi hos Caroline som hadde bursdag så vi var en del folk over der. Kjempe kos! Selvom selve feiringen blir imorgen var det bare en samling av folk, god mat osv. Vet du hva? Jeg fikk min første jødehatt! Eller kippa som det heter av en som heter Sam. Legger med et bilde av Sam og meg under her en plass. 

Sam - megAnna og meg satt oppe på hennes rom da jeg så cowboy hatten og støvlene og hun insisterte på at jeg måtte prøve dem. Følte meg skikkelig Texas akkurat der. haha, off! 

Howdy! 2 kommentarer

Maiken Salmelid

21.08.2010 kl.09:32

haha wow. sånne var det en del av der jeg bodde også. vertsfamilien min var syykt streng på det, men hans familie var ikke like streng. selvom de også mesteparten av tiden ville vi skulle ha døren åpen osv. :p

21.08.2010 kl.16:57

Åå, ser ut som om du har det veldig fint! Kos deg masse, lykke til med alt.

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits