Cross country photos sa du?

I dag var det cross country bilder kl 07.30 skulle ha vert der. Men vi brukte 20 min på å kjøre rundt skolen fordi ingen hadde gitt beskjed om hvor bildene skulle tas.. Jaja, er jo bare bildene. Starter med første trening på onsdag kl 06.30 dvs at jeg har 1,5 t med springing fra Mandag til fredag. Blir gøy å prøve en ny sport! 

I går var det første skoledag, alt er anderledes her borte! Skolen er gigantisk. Men heldigvis var folk kjempegreie å hjalp meg rundt til neste time osv. Ble også fornøyd med klassene jeg valgte. Spesielt fashion marketing og fashion design. 

Ellers hadde jeg lunsj med den nye danske utvekslingsstudenten på lørdag. Hun var kjempe grei! Etter lunsjen tok vi manikyrer og bada i svømmebassenget. 

Nina - meg når vi tar manikyr. Haha, folka der var kjempegreie og utrolig imponerte over at vi snakket norsk og dansk. 

På lørdag kveld hadde Caroline bursdag så hun hadde over alle jentene til middag, var kjempekos! Senere på kvelden gikk vi til jordan og Sarah sammen med Michael, Sam og Anna. Vi bada i watersliden og boblebadet, Har ingen bilder men her er bassenget vi bada i. 
På søndag var det moteshow i sammenheng med modellfirmaet som tanten eier og driver. 

Frontrow, var kjempegøy.


3 kommentarer

Anna :DD

26.08.2010 kl.19:16

hvor har du kjøpt playsuiten du har på i de første bildene? .. og kjolen for den saksskyld, begge er nydelige!

Emilie

27.08.2010 kl.23:59

Playsuiten (den med bloster print. første bilde) er fra Zara og. Den sorte er fra BCBG. :) Haha, takk.

Margrethe

28.08.2010 kl.12:38

Åå eg savne deg Emilie! Det ser ut som du storkose deg. Kom på godfot me hu tantå så kan det jo ver at dette året blir starten på en modellkarriere :P

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits