howdy dance

På onsdag var det "Kick off, cook out" Dvs en velkommen tilbake til skolen opplegg med alle cheerleaderene, stampeed og pacesetters. Alle lagene på skolen ble presentert så jeg gikk opp på scenen når cross country gikk jeg opp på scenen. Sara og resten av cheerleaderene er så søte de fikk alle til å reise seg opp å skrike navnet mitt når jeg ble ropt opp. haha, har et par bilder, men jackie og Sara har alle sammen. Regner med at jeg legger dem ut her etterhvert.

Noe jeg har merket her borte er hvor utrolig glad amerikanere er i landet sitt og staten sin. Hver morgen har synger vi nasjonalsangen og avgir "løfte" til det amerikanske flagget og flagget for Texas.

Nå har jeg hatt en uke med cross country hver morgen. Vi hadde løp/konkuranse på lørdag. Jeg bestemte meg for å starte neste lørdag med konkuranser heller, har ikke fått alle papirene ennå. Er veldig nervøs før første konkuranse, konkuransen er bein hard!

I går var var det "Howdy Dance" haha, vet at en del hjemme  i Norge kommer til å le av det navnet der. Det er en dans som arrrageres av Stampeed som er country dance laget her. Det var døds gøy! God steming, utrolig med folk og bra musikk. Slapp av de spilte nesten ikke country. haha!Meg og Christina.Jentene.


Bradley  - MegAusten - Meghaha, bradley.

I går på dagen var meg og leslie ute å så på ting til rommet mitt, så vi gikk til ikea. Å herregud, hvis du tror den i Stavanger er stor. Velkommen til IKEA x10 den var syk. Som ikea i stavanger hadde denne en mat avdeling i slutten så jeg fikk kjøpt me meg pepperkaker, knekkebrød og svenske kjøttkaker. Var helt i hundre når jeg fant dem!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits