JOHN MAYER

Hei! 
Denne helgen har vert helt fantastisk. Vi har lang helg her borte, dvs at vi har fri idag også fordi det er "Labor day". På fredag hadde jeg min første amerikanske fotballkamp. De tok helt av! Vi var 2000 på tribunen. Alle cheerleaderene, pacesettersene og bandet heiet under kampen. Pluss alle på tribunen tok helt av! 


Brooke & Holy før kampen

Her er motstanderens side på fotball kampen. skulle ønske jeg tok bilde av vår side!Etter kampen gikk hele gjengen på fifth qouter som er afterparty arrangert av YL. Det var dødsgøy! På lørdag var vi på shopping. Fant en fantastisk liten vitage butikk, vi var vell der inne i 2 timer. haha! Lørdagkveld var det John Mayer konsert. Herregud! Jeg har ikke ord for hvor fantastisk det var. Han var helt vill live. Owl city var oppvarmingsband så vi fikk med oss dem også. 


Selvom vi ikke har skole i dag hadde vi trening i dag. Så jeg kom nettop hjem fra Fun Run med cross country laget. Etter treningsøkten hoppet vi i bassenget til en på laget. 

Vet ikke om dere hjemme vet hva det er men her borte er det en Homecomming game som kommer om 3 uker. Uka før har vi Spirit week dvs at hver dag har forskjellige temaer som: 50 tallet, rocker, ikon osv.. Etter homecomming fotball kampen er det en stor dans kalt homecomming. I usa genertelt er dette en stor greie, men på Pearce er det helt sykt! Folk tar flatt av. Denne helgen ble jeg spurt av to gutter. Jeg var ikke klar over at man måtte svare med en gang så jeg har ikke svart ennå. Han ene spurte meg på en utrolig søt måte. Det var rett etter John Mayer var ferdig på scenen, så begynnte han plutselig å snakke "Amerikansk-norsk" jeg forsto ikke helt hva han prøvde å si til han oversatte det til engelsk igjen "Vil du komme på homecomming med meg" Har masse bilder, men det tar syk tid å oploade et bilde så jeg gjør det senere i kveld. 

4 kommentarer

eliseusa

08.09.2010 kl.01:32

heldig!!!!!!!!!!!!

Nora Gunnarsson

11.09.2010 kl.12:36

Hørres fantastisk ut Emilie. Men me savne deg her i Stavanger. Ikkje glem oss selvom du har the time of ur life. hihi. loveu

Olivia

12.09.2010 kl.12:10

Herregud, John Mayer og Owl City må være fantastisk å høre live!!

Kjempefin blogg du hadde :D Elsker å lese blogger til utvekslingsstudenter, siden jeg har veldig lyst til å reise på det selv om noen år! kommer til å følge bloggen din, likte den:)

Emilie

12.09.2010 kl.21:42

Koselig å høre! Ja, konserten var helt syk! Deffinitivt noe jeg kommer til å huske. Savne godjentene mine og Nora! E bare et år , så e eg hjemma igjen:)

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits