Pep-rally


På fredag hadde vi det første pep-rallyet. Det er en måte å "peppe" opp hele skolen før viktige fotball kamper. Så fredag morning ble hele skolen med 2500 elever kalt ned til "The big gym". Det var helt vilt! Folk tok flatt av. Alle lagene på skolen ble representert. Cheerleaderene gjorde rutiner, pacetterene danset og siden fredagens kamp var rival kamp hadde alle fotballguttene laget en "cheerleader dans" for å herme etter rivallagets cheerleadere, Dritbra! Jeg trodde jeg hadde mista kameraet mitt, men Sara fant det i går. Så det ble ikke tatt så mange bilder. Sophie og meg etter peprallyet. 

I slutten av peprallyet når alle holt på å gå ut, springer viserektoren opp på scenen å skriker stop. Alle snur seg å hun begynner å danse, haha. Videoen ligger på youtube så tenkte å vise den: Den videoen er nederst på siden gikk ikke ann å plassere den her oppe! Hun som starta dansen er rektor på skolen, digger den dama. folka som joiner etter på er diverse lærere. 

På fredag var det også noe som heter: big siss, lil siss. Dvs varsity laget i vollyball kler ut Freshmen vollyball. haha, her er et bilde av sophie og hennes lill siss. De måtte gå slik på skolen hele fredagen inkludert fotballkampen.


Fant også bildene fra John mayer:Og bilder fra fotball kampen: 

God guttene! 

Elsker school spiriten her nede. På fredag hadde alle på seg "army/camo" klær. Fordi Hunting season starter, dvs rival kampene starter. Hele greia var utrolig amerikansk, men kjempe gøy. 

Idag skal vi på møte resten av utvekslingsstudentene i området. Gleder meg! Sara har ennå kameraet mitt så blir nok få bilder. 
Her er cheerleaderene sitt bidrag på Pep-rallyet. I slutten ser du masse folk storme ned å begynne å danse, elsker dette landet her.

2 kommentarer

Steinar Bjanger

13.09.2010 kl.19:55

Hei Emilie. Det er gøy å lese bloggene dine. Det er ikke mye tvil at du har det som plommen i egget. Dette blir minner for livet, med lærdom som går langt utenfor skolebøkene. Vi holder øye med deg fra Horten også. Ha det fortsatt fint. Hilsen bestefar og Gro

13.09.2010 kl.20:40

Hei! ville virkelig se den filmen med rektoren som danset, men den kommer ikke opp..kan du legge ut link her? Kos deg videre i USA!

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits