YL-Club

På mandag hadde vi den første "YL Club". Det var utrolig gøy! For dere som var på Young Life Camp i fjord eller året før var det akkurat som Club på camp. Denne uka her har vert ganske full med alt fra vollyballkamper, fotballkamper, planlegging til homecomming osv. Så det var herlig å få en dag å slappe litt av på. I dag ringte jeg hjem til Norge for å gratulere mor med dagen, Håper du hadde en kjempefin dag! Tenkte mye på dere hjemme!

YL club her borte er heilt sykt! En av lederene lovte at hvis det kom over 400 folk på en club skulle han spise 3 levende gullfisker forrigje mandag kom det litt over 400 så han gikk opp på scenen og spiste 3 små guppier.Helt sykt!

I helgen hadde vi det første Cross country løpet. Var utrolig gøy! Vi springer 2 mil i 42 grader C. Jeg sprang på 15.30 jeg kom i mål først av alle junior varsity jentene på laget så treneren min sa at jeg var varsity material. Så jeg håper på å komme med på Varsity laget! For dere som ikke vet hva det er har du sett i amerikanske filmer hvor de forskjellige lagene har "leatherman jackets" (som de fra American college) det betyr at de er det beste laget i den sporten på skolen.

- Prøver å laste opp masse bilder, men det tar utrolig lang tid. Legger dem ut i morgen. Har masse bilder!

2 kommentarer

stine

25.09.2010 kl.01:28

Heei søte deg. Ble ganske gira nå som jeg kom over bloggen din, jeg har nemlig selv bodd 2 år i Richardson!! Jeg studerte ved UTD der for 3 år siden! Tenkte bare jeg skulle nevne en ting til deg; det er en veldig hyggelig eldre dame som heter Gwen, som eiger og driver en liten norsk butikk som heter "The Wooden Spoon". Den ligger i Plano. Gwen er helt norge-frelst og ville blitt kjeeempeglad om du stakk innom. Der kan du også kjøpe alt av norske varer og snop osv.. :-)
Jeg var der og handlet en del, og det er også et "knutepunkt" for normenn som bor i og rundt Dallas. Det hjalp meg veldig å ta en tur dit når hjemlengselen var på det værste!
Ellers ønsker jeg deg et kjempeflott år. Jeg har nok 100 ting jeg kunne fortalt som er verdt å se og gjøre i Dallas, men regner med vertsfamilien din har kontroll på det :-)
Stor klem fra en ukjent :-)

Sveinar

29.09.2010 kl.19:47

YL Club = Råkult

YL Club + Katie = Awsome !!! :)

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits