CROSS COUNTRY

Hei! Haha, Alle jeg har snakt med hjemme maser om at jeg må blogge mer. Skal prøve så godt jeg kan, men det er så mye som skjer her borte at det blir lite tid. Nå kom jeg nettop hjem fra Cross country Meet. Det pøs regnet og hele løypa var gjørme, ente opp med en gjørmekrig lignende greie. Var dritgøy! Neste uke er det "Spirit week" Dvs at hver dag er det forskjellig temaer for å varme opp for Homecomming. Vi har disse temaene 

Movie monday : Dress up as your favorite movie character or Tv show actor
Decade Tuesday: Dress up from your favorite dacade
Wake up wednesday: Dress up in your pyjamas. 
Thriller thursday: Halloween theme, dress up as whatever you want
School spirit friday: Where school spirit clothes (+ garder)

E skam stoaka! Det blir heilt sykt. Vår homecomming gruppe holder på å planlegge vi endte opp med partylimo/Partybus, lakehouse for afterparty og bilder og slikt før vi skal på selve homecomming dansen. Har vert ganske dårlig til å ta med camera rundt om kring men skal prøve å få lagt ut noen bilder fra blackberryen. + jeg har noen "gammle" jeg enda ikke har fått lagt ut. 

Skal få lagt ut alt senere, Lover 
Howdy Yall! hahaha

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits