HOMECOMING

Hei! Denne siste uken har alt gått i et, det har vert Homecoming "spirit week" med masse forskjellige kostymer hver dag, forskjellige pep-rallyes og pynting av skolen.  på Torsdag hadde vi "mum exchange". En "Mum" er en gigantisk smykke lignende ting guttene gir jentene før homecomming, jentene gir guttene en "garder" Som er en mindre versjon av "mumen". Så på Torsdag møttes min homecoming gruppe for å bytte mums og garders med homecoming daten vår. Det var ca 40 foreldre som tok utrolig med bilder vi sto opp og ned å ble tatt bilder av i ca 1,5 time i alle tenkelige kombinasjoner. Leslie har ikke lagt inn bildene hun tok ennda men så at noen andre la ut dette av alle jentene:Her er noen av jentene i min gruppe før vi gir "garderene" Til datene våre.

I går hadde vi Homevcoming game, vi vant 49-39! Go Mustangs! (Vår maskot) Tok ingen bilder under kampen, men det var utrolig gøy alle heiet og hadde "mumsene" på. Det var også kåring av HC-queen og King. Dette er bare for seniorene så ingen junior ble nominert, men Sara vant! Tror vi tok et par bilder sammen, får sjekke etterpå. Etter kampen gikk hele homecoming gruppen ut til et stort senter hvor de hadde alt slags aktiviteter og hadde "team bulding" der, Det va dritgøy! Homecoming er utrolig stort i USA, men spesielt i Texas. Folk her tar helt flatt av. Når vi kom på skolen i går hadde de pyntet alle gangene i HC-temaet vårt som er: Oh, what a Knight (Renesanse tema) Så senior hallway war pyntet som Enchanted forest full av drager osv, med ekte gress på gulvet det var helt sykt. Vår junior gang var pyntet som et stort sjakkbrett, resultatet ble kjempebra!
Her er diverse bilder fra Homecoming uken. Måtte poste inlegget litt i siste liten fordi Nina og meg hadde makeup og hair appointments. Kom netopp hjem nå, er utrolig fornøyd med både sminken og håret. Håper det holder seg slik hele kvelden.

Vi skal ta Homecoming bilder kl 7.30 etter det kommer partylimoen å henter oss, så skal vi spise middag, etter det er det til selve dansen og så kommer limoen å henter oss til afterpartyet! Gleder meg vilt:)

4 kommentarer

Emilie Frøyland

03.10.2010 kl.13:52

Hei Emilie. Det er så en nesten mister pusten når jeg leser om alt det du er med på. Får du sjans til å sove.? Uansett skjønner jeg at du har the time of your life. Hvis du skulle få tid til å sjekke bankkontoen din, så vil du se at det rusler inn noen US$ med det første. Ta godt vare på deg selv. Masse hilsener fra Bestefar

Emilie

04.10.2010 kl.04:14

Hey! Har det helt fantastisk! Er utrolig glad jeg har kommet til den familien og det miljøet jeg er i nå. Er så mye å se og oppleve at jeg glemmer helt å savne Norge. Tusen takk! :) Hils alle sammen hjemme.

Love, America.

carolin

05.10.2010 kl.19:39

Heihei, lurte bare på om du går på noen sport eller klubb i USA?

EmilieFroyland

07.10.2010 kl.00:06

Det gjør jeg, er med på Cross country denne sesongen og skal løpe track neste sesong. Ellers er jeg med i Honor French club og C.C (som er athletisk, for alle som er med i idrett på skolen min) Men det er utrolig mange grupper og sporte å velge mellom.

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits