"Spring til du kaster opp"

Nå har alt styret og dramaet roet seg etter Homecoming, er uvant å ha vanlig skoledag igjen. For alle dere som tenker på å flytte til usa for utvekslingsår neste år, Gled dere til Homecoming! Det var helt fant fantastisk! haha, akkurat som på film.

Leslie har alle bildene fra mumexchange og før Homecoming dansen, så snart jeg får lagt dem inn kommer jeg til å legge dem ut her. Så at det var added litt forskjellig fra homecoming på Facebook også.

Ellers nå som det er vanlig uke har vi enda hardere trening med Cross country. I dag tror jeg halve laget sto opp ned og omtrent kastet opp etter trening så hardt det var. Vi hadde "Track" Workout, noe som vil si at vi har spurt runder rundt banen. Så i dag morges hadde vi spurt 400, spurt 800, spurt mile X antall ganger. Etter det trodde vi at treningen var over men da skulle vi ha en 45 min intensiv core-workout, tipper jeg kommer til å kjenne det imorgen..Her er et bilde av Homecoming gruppen min:)Her er guttene i gruppa mi.

Har endelig fått ordnet opp i timeplanen min, Jeg droppet College level english og Fransk. men så angret jeg på at jeg droppet fransk så nå er jeg tilbake i den klassen:)  Elsker livet her borte, er utrolig fornøyd med både plassen og familien, Håper alle som er i tvil på om de reiser gjør det. Det er verdt det! Forresten, denne helgen har vi 5 dagers helg! Sidney, Nina, Lucy og meg skal blandt annet på "Cupcake house" som tydeligvis er kjempe kjent her nede, gleder meg!


Én kommentar

:-)Thea

07.10.2010 kl.23:54

Hei:D Det ser så moro ut å dra sånn du er utepå.. hvor lenge skal du være der ? dro du dit uten familie venner å sånn? :D<33 fin blogg.

kommenter gjerne til bake.. -weheartitpicture.blogg.no

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits