STATE FAIR

Ok, Eg lasta nettop opp et inlegg, men det va et som eg skreiv på fredag eller no å glemte å posta. Så nå blir det to på ein gang. Me har hatt fri på mandag, tirsdag og halve onsdag fordi det e State Fair i Texas nå. Alle statene i USA har sine egne fairs, men TX sin e selvfølgelig størst. haha, me va der på mandag. Det e akurat som et stort tivoli bare me masse mer ting, og selfølgelig maten.. De har fried alt. Tok bilde av ein av menyene:Yum, hørres ikke fried peanut butter jelly and banana sandwich godt ut? ....
Jeg prøvde fundel cake og smakte litt av Kimberlys fried cookie dough var ikke verst faktisk!

De har også masse butikker som selger cowboy boots, skjorter og hatter. Haha, måtte ha et bilde med han der!
"Screw the mini, I want a Corvette now Tiger!" haha.
Etter vi var ferdig på messen sa Tiger at han hadde en overaskelse til alle, han nektet å fortelle noen ting. Så vi kjørte i ca 1,5 time. Til vi kom til en stor lake der ventet denne:


Så vi seilte rundt på den, var dødsgøy! Ente med at meg og kimberly hoppet ut i sjøen. Herlig!

Minnet meg litt om Norge!

I går gikk jeg og Leslie til den norske butikken som ligger rett her og kjøpte masse mat. hha, de hadde ikke supergodt utvalg men de hadde noen av de viktigste: brunost, solo, pepperkaker og freia melkesjokolade. Til og med bunader! Dama som jobbet der ble helt hysterisk når hun fikk vite at jeg var fra Norge.
Har fortalt før at Homecoming er utrolig stort her nede, host søstera mi Anna ble spurt gjennom en video av typen hennes. Så alle oss er med i videoen, denne må ses! er døds bra! han har tilog med etterredigert den slik at reaksjonen når han viste den er med i selve videoen.

 

Én kommentar

Nora Gunnarsson

17.10.2010 kl.22:20

Elska videoen, Emilie. Spesielt klippet ditt. du eide. savne deg vennen.

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits