Maroon 5 and One republic

Her om dagen spurte Tiger meg helt tilfeldig: "Do you wanna go to the Maroon 5 and One republic consert?". Så i går var Anna, Grace, Tiger og meg på konsert. Var helt sykt! Det var på samme plass som John Mayer hadde konsert så det var halveis ute halveis inne, Været var helt perfekt og det var dritgod stemning. Som "warmup" Hadde de ein australsk surfer (som jeg ikke husker navnet på) Men han var utrolig flink, og dritpen.. One republic skulle liksom være warmup for Maroon 5, men jeg syns de hadde et heilt sykt show nesten bedre enn Maroon 5.  Har nesten ingen bilder, et par på mobilen får lastet opp dem senere. 

Nå sitter jeg og Nina (dansk utvekslingstudent) Med hver vår kopp t og bare slapper av. Fordi foreldrene mine er borte (reiste til karibean for en uke i dag morges) Er Yl- Laura her for helgen! Digger henne! Så i dag skal vi på Annas varsity kamp og etter det fotball kamp og afterparty (fifth qourter)

Er så klar for helg nå, har vert en lang uke med mye lekser og jobbing. Lover at i løpet av helgen skal jeg få lastet opp flere bilder og blogget litt, vi skal ut på noe utrolig gøy på Lørdag håper jeg får tatt bilder!

 

Meg og Michael - homecoming 2010

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits