Last Cross country meet

I dag hadde vi siste CC konkuranse kalt District, dvs alle skolene i området konkurerer om å komme videre til State som er alle skolene i TX. Når jeg startet med CC tenkte jeg at det bare var en måte å holde seg i form på og hadde egentlig ingen spesielle mål med det. Idag sprang jeg 2 Miles på 14.30! Over 1 minutt raskere enn forrigje gang. Er dødsfornøyd! Var litt trist når vi satt på bussen hjem fra løpet i dag var jo siste gang, er blitt en stor familie. Vi slapp hele skoledagen i dag for å gå på CC løpet og etter det var ferdig gikk hele laget å spiste lunsj, merker at det er utrolig mye mer teamspirit her borte. Alle aktivitetene og Teamene på skolen har Team dinner en gang i uka, trening hver dag og konkuranser i helgene. Og mange folk fra laget er jeg med på fritiden også, er blitt skikkelig  i CC godgjengen! I dag hadde vi med oss fotograf, så i morgen (eller om noen dager..) Får jeg alle bildene. Skal passe på å legge dem ut her med en gang! 
Her er noen av bildene Leslie tok i dag. Hun var så søt hun bare: " I know its kind of corny to say this but i started crying when you where running today. I was so proud" Haha, Digger deg Leslie!

Én kommentar

Miss Jones

29.10.2010 kl.02:27

Ahh! :) Så koselig! :D Og tøft av deg! :) Virker veldig spennende det du opplever.

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits