HALLOWEEN, SVAR & PEPRALLYI dag hadde vi siste peprally fordi det fotballguttene spiller siste hjemmekamp i kveld. Hvis vi vinner denne kommer vi til "Play offs", krysser fingrene for guttene ikveld! Vi skal selfølgelig opp å se på, i tillegg er det senior night så alle seniorene skal "walk the field" med foreldre osv. Jeg tok en video under peprallyet i dag, men den tar evigheter  å laste opp så jeg får legge den inn i morgen eller noe. 

Forrige lørdag var det halloween, å gud som folk tar av her borte! Med gravstener, røyk, spindelvev osv utenfor husene. På Lørdagen var vi hos Kyle i en blanding av bursdag, halloween party og rangers i world series! Kjempe gøy.
På selve halloween gikk Nina, Lucie, Cleo, Sidney og Gracie trick or treating. Var min første gang å gå "skikkelig halloween"

Her borte er Pumkin carving stort, så helgen før det dro hele familien å gjorde det. Var utrolig morsomt! Folk lagte helt fantastiske greskar!

Det var en hel gathering med masse folk, jeg deltok med ansiktsmaling! heyhey, who knew i was a star facepainter. haha. 

Bildene og videoen fra peprallyet får dere i morgen sammen med svarene på Spørsmålene:)

Én kommentar

Ina

05.11.2010 kl.23:17

ååå, ser så gøy ut !

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits