Fly like a G6

Tenkte å svare på noen av spørsmålene jeg fikk;

Hvordan er hostfamilien din?
Er utrolig glad jeg havnet i denne familien. Tiger (faren) er utrolig grei, han har jobbet med Young life og ungdommer hele livet så det er utrolig lett å snakke med han om alt, var veldig glad for at jeg med begge host foreldrene mine her kan snakke/ta opp hva som helst. Leslie (moren) Er helt fantastisk! Hun er housewife, men er mer opptatt en de fleste. Hun er en person som setter andre før seg selv hele tiden, feks står hun opp hver morgen kl 6 for å lage lunsj til Kimberly, Anna og meg ( vi har alle forskjellige lunsjer) så hver dag når jeg kommer hjem fra CC trening står hun og lager salater, koker pasta og ja alt. Jeg har to søstre her borte Kimberly (12) og Anna (16) kommer godt overens med begge to, har vert litt vanskelig med anna fordi vi er utrolig forskjellige, men vi har et godt forhold nå så vi får håpe det går bra.  


"Hey Emilie, when are you going to put up that picture of me and you and the ram hat?" Here you go tiger:)


Kimberly og meg! haha, digger deg<3

Hele familien! 

Noen amerikanske ting du har blitt avhengig av?

Aner ikke hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem til Norge uten cerialen jeg har hver morgen. Det er Leslies super mix. Resten av familien hater den. "Yall (Leslie og meg) eat like rabits", de syns det er for sunt.Yum<3im obsessed.. Blackberrien min! Er avhengig allerede, har en nyere versjon enn den på bildet, fant ingen bilder av min.. NAM!

Hvordan er skolen der nede? anderledes fra Norge?
Mange i Norge tror at amerikansk skole er utrolig lett og at alt er multiple choice! Det er utrolig mye vanskelige her, ihvertfall om du velger de rette fagene. Jeg har en mix av veldig vanskelige fag og lettere fag og jeg har masse lekser nå... mens Anna har full AP timeplan så hun er oppe til rundt 3 hver natt med lekser, helt sykt.

Sosialt sett er det veldig anderledes også. Når jeg kom til usa trodde jeg det kom til å bli slik det er i filmene med grupper og speielle gjenger. Først intrykket mitt var at det ikke er sånn, men etter å ha vert her i 3 måndeder merker jeg at noe av det man ser i filmene er sant. Jeg har blitt utrolig godt tatt i mot her og føler jeg blir kjent me masse nye folk hver dag, digger det! i tillegg har vi ca 2500 elever så man ser bokstaveligtalt nye folk hver dag!

Hvilken musikk hører du på? Vet at USA er først på fronten med musikk
Dette er musikk jeg ikke hadde hørt når jeg kom poster dem selvom de er litt gamle nå..

Klarer ikke laste det opp, må på skolen nå. Får poste det i eget inlegg.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits