STATE VOLLY

Denne uken tok jeg fri på torsdag og fredag for å dra ned til St.Marcus og se på Annas lag spille i State tournement i vollyball. Laget hennes er utrolig flinke, men de hadde uflaks i semifinalen og ente med en 3 plass. Vi hadde planlagt å være der fra torsdag til lørdag kveld, men siden de røyk ut reiste vi hjem på fredag. Herlig å bare slappe av på fredagen i bassenget på hotellet, meg og kimberly jogget og så spilte hele familien mini golf (heyhey, kom på 3 plass) haha. Legger inn bilder fra turen nederst.


Hayley og meg


Meg og Sara


Bradley og meg


Metan, Chandler, preston, Sarah, Austin og Nina

Vi gikk til Huset til chandler, Elsker huset hennes! Det er gigantisk og utrolig texas! Vi hadde campfire og laget "smors" som er en slags kjeks med kjeks på bunnen, marshmellows og sjokolade og en kjeks på toppen. døds godt!


Metan og Chandler


På fredagen gikk hele familien og spiste lunsj i en gammel knøtt liten "texas town" Elsket det! Det va omtrent 40 stykker som bor i byen nå, så det er en skikkelig cowboy by! Note: Hadde min første amerikanske hamburger her!


Her er Anna, Meg og Kimberly utenfor en utrolig restaurant som var en gammel bomull plantasje som var omgjort til restaurant.Dani, meg, joeLeslie


Anna

og så fikk jeg reportcardet mitt:
Economics: 96
English 3: 89
Algebra 2: 90
Fashion design: 100
Fashion marketing: 99
Us history: 100
french: 78

Alle disse karakterene er av 100. Så jeg fikk 5 A, og 2 b  er

I morgen har jeg skolemusikal audition, gleder meg!

 

2 kommentarer

rebecca heldal

22.11.2010 kl.16:12

Hei, jeg vet det er teit at jeg spammer bloggen din med dette, men jeg trenger virkelig hjelp. Jeg er kommet videre bland de 10 beste i konkurransen og alle tidligere stemmer er slettet, så nå trenger jeg folk som kan stemme. Så spørsmålet mitt var om du kunne stemme på meg, og kanskje sittet linken i bunnen av et innlegg?

http://bloggover.chess.no/blogger/rebecca-heldal/

Tusen takk, og unnskyld for spamming.

hedda sømme

26.11.2010 kl.22:44

fine bilder

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits