Thanksgiving og black friday!!

First thanksgiving, Check! ÅÅ, herregud skulle ønske vi hadde noe lignende hjemme! Kjempe koselig med masse god mat itillegg kom familien til Leslie ned fra Colorado, Houston og Tennesse så hele gjengen var her, kos å bli kjent me alle sammen! Hele oplegget med thanksgiving er at hele familien samles, (minner litt om jul) bare her gjør man ofte aktiviteter med hele gjengen så på onsdag gikk alle sammen å spilte sandvolly! med en familie hvor nesten alle søskenbarna spiller varsity vollyball ble det ganske intressant. Utrolig koselig å møte foreldrene til Leslie (fra Colorado) De har en kjempe stor ranch der som vi skal besøke i Spring break! Grandma Liz (eller Grannyleeez som jeg kaller henne) Ga meg kallenavnet Norwegian princess, haha så det er kallenavnet jeg har gått under de siste dagene, gotta love her! På torsdag sprang jeg molly og Martha turkey trot som er et løp gjennom uptown Dallas på ca 16 km, kjempe gøy!
Dagen etter thanksgiving er det black friday, dette er dagen hvor alle går ut å shopper. Det er syke salg overalt og folk står opp 3 for å gå til kjøpesenterene. Det var galskap på Northpark og Galleria folk var overalt og vistnok var mesteparten utsolgt før klokken 4 om natten, Elsker dette landet her! Vi skulle egentlig stå opp midt på natten å gå men vi endte opp med å drøye det til litt senere, alle jentene gikk til en butikk som heter boffolo exchange, Elsker den! En utrolig tøff vintage plass. Etter det hentet Evan meg og vi gikk til Northpark. Fikk kjøpt et par julepresanger (til megselv..)I kveld var alle ganske trøtte etter en uke med thanksgivinig og 40 personer i huset til alle tider så meg og anna bare slapte av og så kom Grace og Courtney over. Ha, det var som tatt ut av en amerikansk high school movie vi satt på rommet og bare snakket med musikk i bakgrunenn og plutselig spretter courtney opp "I love this song, turn it up" En av de sangene man kan utenatt og bare må danse til så hele gjengen hoppet opp i den gigantiske senga til Anna og begynnte å danse. haha, 

Etter 3 måneder har Tiger bestemt at han enda ikke klarer å uttale navnet mitt det blir alltid noe som "Emilia, emily, Em," Så han har gitt meg kallenavnet Sparky, Eller spark, Sparks, Sparky-pants (meg og kimberlys navn, hun er kimbo-pants). Så nå kaller alle her meg for sparky/sparks.

Imorgen skal jeg, Sam, nina og Evan til Galleria hvor de har en gigantisk innendørs isbane med et stort juletre i midten for å stå på skøyter! Blir kjempekos.

 

Eh... bildene tar rundt 1 time hver så .. jeg oppdaterer med bilder imorgen
XX

Én kommentar

Emilie

02.12.2010 kl.13:18

Utrolig bra blogg, likte innleggene dine, spennende å lese!

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits