"YOU MADE THE PLAY"

På onsdag hadde vi tryouts for skolemusikalen, de første tryoutsene var for synging. Var utrolig nervøs før jeg gikk inn, men under auditionen gikk det kjempe bra, De andre tryoutsene var for dansing. Der fikk jeg "Call back" Og når de postet cast-listen på fredag var jeg der! Dvs, jeg kom med i skolemusikalen!! Er kjempe glad. På Pearce er musikalene en kjempe stor greie som alle prøver å komme med i enten sang/dans eller scene arbeid. Vi begynner å øve om noen uker.I dag var vi først og tok familiebilder til julekortet, Sender et hjem til familien i Norge skal også få prøvd å få lagt dem ut her når vi får dem. Etter det gikk vi for å kjøpe juletree (Ja, det er ekte) Var en litt anderledes følelse å kjøpe juletre i 20 varmegrader, shorts og t-sjorte på og en smoothie istedenfor inpakka i en parka med varm sjokolade. Etter det pyntet vi treet og huset. Leslie er ikke halvferdig med huset ennda, og vi har hele utsiden igjen så dette blir et par dagers prosjekt.


Nå er Cross country sesongen helt over så vi starter track and field om en måned. De sier disse treningene er beinharde! Små gruer meg litt, men jeg skal springe med Holy, Tori T, Tori og Brooke + mange flere så det blir gøy. Track laget er noe skolen satser masse på så vi har 6 forskjellige trenere og en av dem er yndlingslæreren min Coach
Malcolm, digger han! Han er så amerikansk som det går ann å bli.Fra Homecoming uken!

Jeg fikk endelig Norge pakke! Anna klikka helt når hun så den hun sprang inn på rommet mitt og bare "Emilieee, there is a Norway packet here!!" haha, Så ente opp med at hun elsker norsk sjokolade og norske sjokolade hvaler. Kan ikke forklare hvor godt det var å spise norsk mat igjen, har savnet det.I går var meg og Nina ute og kjøpte julegaver, men ente opp med at vi satt oss ned på restaurant istedenfor. Fikk gjort unna litt, tar resten imorgen. Vi skulle egentlig møte Sam og Evan og ut på en eller annen fest, men ble Northpark til stengetid. I USA har nesten alle reglen om å ikke ha gutter i huset så lenge foreldrene ikke er der, å etter audition på onsdag hadde jeg med kent og sam hjem sammen med Anna og Hailey. Tenkte ikke over at det ikke var lov en gang, anyways de sa jeg måtte være hjemme i kveld pga det.. Domt fordi Matt og Ricky nettop ringte og spurte om jeg ville være med ut, jaja får ta det neste helg! Klarer ikke helt å fatte den regelen, men tenker det er en kultur forskjell.

Ja, jeg har nok bodd i Texas for lenge nå fordi jeg begynner faktisk å like country musikk.  Digger denne sangen:

Én kommentar

Kate

06.12.2010 kl.16:27

Yay you like country music! Keith Urban rocks!

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits