BIG SISS/LIL SIS

...Nå er det under 1 måned til neste skoledans, Chandelle. Husker dere Homecoming? Ja, dette er homecoming for jentene, dvs at jentene organiserer alt og denne gangen er det vi som skal spørre guttene og ikke omvendt. På slike danser blir det alltid mye drama, spesielt nå som jentene styrer alt! Meg,  Austin og Matt fant ut hvordan jeg skal spørre daten min, beste ideen ever! Skal dele den her når det begynner å nærme seg Chandelle, dere kommer til å digge den.Austin og meg

Pearce har masse tradisjoner før alle dansene, før Chandelle har vi blandt annet Big Siss/Lil Siss det er hvor senior jentene velger ut en junior jente hver og så har vi Secret santa, dvs du baker/gir dem presanger og kort osv og vi gjør det samme tilbake. Bare at vi ikke vet hvem som har oss, jeg fikk min i dag. Kjempe kos, fikk et søtt kort og oreo-balls (delicious!) Skulle tatt et bilde av det før alt ble spist opp. 

Nå kom nettop jeg og Kent hjem fra Theater rehersals, første. Vi kom med på Chorus dancers. Dvs at jeg skal både synge og danse i Musikalen (Woop woop). Skal prøve å få tatt bilder under øvingen.

Nå må jeg kjappe meg å spise, fordi Evan kommer og henter meg. Vi skal se varsity (sam og dem) spille basket (første kampen av sesongen)Skal heie på deg i kveld Bradley!Meg med Evans varsity football letterman!  (im obsessed, må få meg en slik)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits