14.des.2010

... Jeg får lyst til å drepe blogg.no av og til! Jeg skrev et langt inlegg i går og trykket post. Men tydeligvi ble alt slettet, yey... der har dere grunnen til at jeg blogger sjeldnere.

Denne uken er det Finals i alle fag.. starter imorgen med matte, er egentlig glad for å få dem alle overstått slik at jeg kan slappe av i juleferien (De fleste i usa har dem etter juleferien) Måtte ha en liten study break, Meg og Sam har vert på Starbucks i 3 timer i dag og øvd matte, han er tutoren min. haha. Er temmelig lei alt som heter Algebra 2 for øyeblikket, skal bli herlig å få det overstått.

På fredag gikk Jeg og Evan på Basketball kamp, den var egentlig litt kjedeli i og med at vi dominerte med en final score på 75-35, men det var gøy å heie på alle guttene! Etter det gikk vi til Michaels house sammen med Spencer og Caleb. Ente med at vi gikk ut for å lære meg å kjøre bil, har blitt ganske flink nå faktisk! Er så irriterende når alle her kan kjøre bil (lovlig) untatt meg.. haha.

Lørdag, slappet jeg av gikk og fikk manikyr og pedikyr. Fikk unnagjort litt juleshopping med Nina.Så gikk meg Evan, Sam og Nina på iceskating på Galleria. De har et gigantisk juletre midt i midten og en bane rundt inne i kjøpesenteret (elsker America!) Det var dødsgøy, tydeligvis er jeg bedre på skøyter enn jeg trodde. De bare: "Emilie, you r amazing at this!" ahha, what?! Etter det gikk vi å spista qudoba (NAM) og så til Santas village som er en liten juleby med masse lys og dekorasjoner osv, kjempe søtt. Ente med at det ble for kaldt så vi gikk til evan og laget campfire og smors.

Mens vi sto på skjøyter var det en liten jehnte som sto langs kanten og ikke tørte å gå på, jeg spurte om alt var ok og hun bare: " I need someone to teach me this" Så jeg tok den ene hånden og Sam den andre og til slutt ble hun kjempe flink, hun var utrolig søt. Når vi skulle gå sa hun: "Thank you, Merry christmas Yall!"

Her er familie bildene til Julekortet:Love Yall!

Og her er noen bilder fra forrige helg:Leslie og meg

I dag tok vi Track bilder etter skolen, var kjempe kos. Kommer til å bli et kjempe stort team. Gleder meg!
Var på 24 fitness i går, snakket sikkert med Linn Marie i 40 min. Herlig å ha andre norske i samme situasjon her.
Marty og Linnie<3 haha, skal forresten kanskje besøke Linnie i Florida over juleferien.

2 kommentarer

Så fine bilder

E

14.12.2010 kl.18:21

Utrolig fine bilder, kjekt å lese bloggen din! =)

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits