Gift exchange

...På torsdag hadde jentegjengen gift exchange på en plass kalt jakes. Var kjempegøy! Jeg køpte gave til Avery og hun ble kjempefornøyd. Selv fikk jeg fra Jackie, fikk et dødsfet smykke og en Kippa (!!!) haha, enda en kippa til samlingen, love you Jackie!

 

Brooke og Tori tok bilder men jeg har kun et par. Legger ut mer når jeg får dem fra Brooke  

 

På fredag hadde jeg mine siste eksamener, føles herlig å ha to uker med fri nå. Etter skolen gikk jeg på 24 fitness og christmas shopping med Evan. Ente opp med at jeg kjøpte en Michael Kors veske, har den pakket inn og alt. Glorious, at jeg selv kjøper julegaver til meg selv.  Etter det gikk vi og spiste, Når jeg kom hjem var courtney og Anna hjemme. Vi gikk til Tory som hadde folk over, var kjempekos! Senere på kvelden gikk jeg og noen kompisser til Veronica som også hadde folk. Når vi kom der var hele huset stapp fullt, var kjempe gøy. Ente opp med at vi gikk tilbake til Tory, Tror Tori (den andre Tori) tok en del bilder så jeg får lagt dem ut her når jeg får dem.

 

Er det noe jeg har lært er det at Amerikanere elsker drama! På Onsdag var meg og Sam på starbucks for å øve til matteeksamen. Jeg gikk for å kjøpe kaffe da han for tull texa evan fra min telefon med følgene melding: I ve been thinking about us, maybe we should give it a shot.. Kanskje ikke det smarteste han har gjort. Evan texa tilbake og sa ja. Når Sam tilslut sa at det var han som sendte meldingen klikka Evan og nå snakker de ikke sammen engang...

 

Nå kommer Sam og henter meg øyeblikk vi skal gå på skøyter med Matt, Austin, bradley, Anna, Sara, Hailey, Sam D, Chandler og resten av folka og så skal vi to ut på kino etterpå.

 

 


Caroline og Meg

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits