American christmas, im obsessed!


Meg og Nina i dag morges! Norge Lønsj! 

...i dag våknet jeg til at mobilen min ringte i ca 10 minutter, det var familien hjemme som ringte. utrolig kos å høre stemmene deres igjen! I dag hadde vi norsk jul her borte så jeg laget brønsj med knekkebrød, rugbrød, scrambeled eggs, boller, meatballs, grøt, pepperkaker, pepperkakehus, gløgg, jalsberg ost, pannekaker, crackers og frukt. Leslie tok en haug med bilder. Legger dem ut når jeg får dem, vi inviterte Nina også slik at hun fikk en smakebit på litt kjent mat og juletradisjoner (hun er fra Danmark)Når jeg våknet hadde leslie fylt bordet med enda mer norsk/skandinavisk mat!! I love you les!Meg og Kimbo bakte boller og kanel i svingene!

Her er bilder fra den siste uken, noen bilder fra Torys house, hollys bursdag. var masse folk i et stort "aktivitets senter" me masse ting, gocarter, klatrevegger, basketball baner, store karusell lignende greier, kjempegøy. Veien hjem var dødsgøy meg Brooke, courtney og Anna kjørte sammen rulte ned alle vinduene og danset til høy musikk, haha. Til slutt gikk alle jentene ca 20 stykker og hadde jentekveld + overnatting hos holly! Dagen etterpå gikk jeg, shelby, courtney, tory, tori på kino å så black swan, merkelig film:)

På tirsdag hadde vi Yl campaigners og alle jentene kjørte rundt å så på julelys! Amerikanerne tar helt av. hele husene er dekket med masse lys, oppblåsbare ting, musikk kor utforbi husene, svære dekorasjoner og til og med live folk som har kledd seg ut!! Digget det.  Har skjedd masse i det siste, klarer ikke få med alt ned her, men har det helt fantastisk!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits