Free fallin

...Tenk at 2010 nesten er over! Jeg klarer ikke helt å fatte hvor mye som har skjedd de siste 4-5 måndene. Livet mitt er snudd totalt opp ned, og jeg elsker det! 

Å plutselig være borte fra alt og alle man kjenner totalt ut av ?your comfort zone?. Bare det å feire jul her borte var utrolig! Amerikanere tar flatt av når det kommer til holidays og jul er en av de største. De lyser opp alt tenkelig, noen har til og meg leid in utstyr for titusner av dollar! 

Var utrolig rart å komme ned på Christmas day å åpne presanger i pysjen, var nesten som på film! Jeg fikk utrolig masse blant annet: wireless charger til Blackberryen (den er genial!!), Michael kors veske, masse clutcher vesker og sko + klær, sminke, gavekort, smoothie maskin, filmer, drømmejakken (Tusen takk George!!) Kommer nok til å legge ut bilder litt senere. 

De siste dagene har vert ganske chill. I Mandag var catha jeg up med Michael vi gikk og spiste Tutti frutti og etterpå var jeg og alle guttene hos Kyle. Ente opp med at vi alle gikk til the glazers.  I går sov jeg og Anna over hos Hailey og hadde girlsnight. Og akkurat nå kom jeg nettopp hjem fra en Date med Sam. Han kom og overasket meg, han sa ikke hvor vi skulle før vi parkerte utenfor Mi cusina (døds god mat) Så vi spiste der, gikk på Galleria og så på kino etterpå.  Siden vi fikk invitasjonene til Chandelle (Den oppkommende skoledansen) i forrigje uke har alle jentene begynt å spørre guttene ut (denne dansen er det jentene spør guttene) Så Anna, Chandler, Grace og Sara spurte Austin, Jordan, Kyle og Kirk i dag, de hadde en gruppespørring med treasure hunt lignende greier, jeg ville ikke være med. Har en egen plan på hvordan jeg skal spørre Sam, kommer til å bli dødsbra hvis alt funker! 

Nå er Josh (my cousin) og hans kjæreste Laura på besøk så de låner rommet mitt (?) men det går fint, crasher hos Anna i kveld. I morgen har vi family outing day dvs at Tiger har et hemmelig opplegg, blir spennende og se hva vi skal gjøre. Forrige gang leide han en seilbåt så vi får se. 

Tenkte jeg skulle mimre litt over alt som har skjedd så langt siden vi nermer oss slutten av året.


state fair, GO TEXAS!


Hailey and me


Bradley!


My American sisters.


Kids table at Thanksgiving


Familien + george (bestefaren min her, digger han!)


gotta love the kippa!
Tori, Brooke, Emily, Alexa, Holy, Ginny, Emilie


Front row på fashion show!


howdy dance!
Austin og meg.


Før John mayer konsert!


Meg og tori! 
Go pearce Cross country!


Dress up day 3 under homecoming uken


Meg og min Mum


woop woop,  meg courtney tory og tori 


Becca og meg


Evan, meg, Tori, Michael og ginny


Love you hailey!


homecoming gruppen! 


Ram and chicken hat! 
I limoen før H.C


Halloween!


Meg og Michael på Date. 
Dallas<3


Hos Grace... Utolige minner med fantastiske personer, kommer aldri til å glemme dette året! Og det beste er at jeg enda har 6 måneder igjen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits