Happy new year!

Det var en ganske annerledes opplevelse å feire nyttår i USA. Jeg var invitert på en del fester men meg og Anna bestemte oss for å gå i sammen så vi gikk til The Richardsons, det var en del folk der og de har kjempe stort hus, var kjempegøy!

Jeg har nesten ingen bilder fra nyttår, Jordan har alle sammen så jeg legger dem ut her når jeg får dem.. kommer sikkert til å ta en stund kjenner jeg Jordan rett.

Jeg har laget meg 2 nyttårs forsetter:
1. Null shopping på 3 måneder (Et veddemål med Tiger!)
2. Track hver dag i tillegg til gå tur med Nina.

I går morges vekket Kent meg for å gå til 24, etter det hadde jeg lønsj med Lucy på La madeline og Sam kom og hentet oss så gikk vi til Northpark og fant presang til Leslie som har bursdag på Torsdag.

Er godt i gang med nyttårs forsettet mitt, Nina vekket meg for å gå på 24, nå sitter vi og blogger/Lager scrapbook med minner fra USA og de 6 månende vi har vert her nå. Meg og Anna holder på å fikse rommet mitt for å gjøre det litt mer meg, så nå henger vi opp masse bilder osv, ser kjempe bra ut. 

De siste dagene har jeg vert med folk, vert på diverse fester, Shoppet, hatt et par dater med Sam og i kveld skal meg, Nina, Evan og Sam ut. Gleder meg!


Meg og Nina.

Sorry, for kort innlegg med få bilder.. 
XX.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits