Det snør i dallas!

I dag våknet jeg til et uvanelig syn her, det hadde snødd i hele natt og hele morningen! Elsker det! Vi får mest sannsylig Snow day imorgen, dvs dagen av! Jeg har Track trening og theater rehearsals selvom vi ikke har skole, men da slepper jeg vertfall alle timene. Track startet på onsdag, og jeg som trodde Cross country var hardt. Og vi har såvidt begynt i track nå, og det er utrolig hardt! Var støl hele forrigje uke, måtte gå tur hver kveld med Nina og Sam for å prøve å få tilbake følelsen i beina mine. Tror nok neste uke blir litt bedre nå som vi har komt inn i vanene igjen. Ellers er Theater utrolig gøy! Vi er featured dancers så hele gjengen er rundt hverandre 24/7 fordi vi har mer eller mindre rehearsals hver dag.

På fredag spurte jeg Sam til Chandelle. Det gikk kjempe bra! Orginale planen var å få skole politiet til å arrestere han og skikkelig skremme han og i slutten avsløre at han må gå med meg på dansen som straff. Rektorene mine ville ikke la Officer Pearce gjøre det siden en gutt begynte å grine i fjor når det skjedde med han. Så Jeg fikk hjelp av Jordan, vi laget en video som poppet opp under en av power point presentasjonene til A push læreren hans. Etter videoen kom jeg inn i klasserommet med sprinkles cupcakes. Så det endte kjempe bra!

Ellers har vi gjort om rommet mitt denne uken, skiftet bedding, hengt opp cortboard og masse bilder! til og med bokstavene mine på veggen. Når jeg kom hjem fra skolen på onsdag hadde Leslie gjort om hele rommet! Hun er helt fantastisk.

Planene for Chandelle er klare, akkurat som homecoming er det forskjellige grupper. Jeg hadde mange tilbud fra forskjellige grupper om hvilken jeg kunne være i. Jeg endte opp i gruppen med Grace, Hailey, Sara, Anna, Chandler, Christina, Dani, Jackie, Caroline, Kirk, Sam C, Sam D, Kyle, Jordan, Austin, Preston, Sammy, og  Brad.


Ginny og jeg.


Tori og jeg.

For noen uker siden var vi på konsert med Sleeperstar som er up and coming Dallas basert band. Og gamle venner av Tiger. Han som synger i bandet gikk på skolen min, bodde en gate fra meg, + han er dritpen.

Den sangen handler om akkurat hvor jeg bor. legger linker til annen musikk, dette er sanger fra en stund siden så jeg vet ikke hvor langt foran usa er fra Norge men..

Mike posner - Please dont go.

Chris brown - Yeah 3x


pink raise your glassDisse er gamle her, aner ikke om de er i norge enda, liker dem hvertfall.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits