Chandelle

Å herregud! I det siste har alt gått i et, elsker det! De siste dagene har vi hatt vår vinter dance som heter Chandelle. Var utrolig gøy! Så på fredag hadde vi rehersals for DRS (dirty rotten schoundrels) - skuespillet jeg er med i. Og etter det gikk jeg for å få manikyr og pedikyr. Hele salongen var stappet med pearce jenter så vi hadde det kjempekos. Etter det gikk jeg til Salon k for å få håret mitt fikset, (Elsker Kim som jobber der) Jeg måtte vente i ca 45 min så jeg ble god venn med en jente som er Varsity cheerleader for Richardson. Elsker at folk her er utrolig enkle å bli kjent med!Her er bilde fra rehersals i går.

Opplegget for chandelle er ganske likt som for homecoming bare at det er jentene som er in charge for alt. På fredagen før dansen har vi friday night activity da gikk hele gruppen til et stort gym plass. Var kjempegøy! På lørdagen gikk alle jentene for å få sminke, hår og diverse gjort. Så hadde vi Pictures hos the Richardsons. Chandelle var i en Club ligende ting i Down town Dallas. Var dødsgøy! Afterpartyet vårt var hos B.K s house. han har et kjempe stort hus med Basketball court, svømmebasseng, hot tubs og kino så vi sov over der. Her er bilder vi tok hos the Richardsons.Sam og jeg, daten min for chandelle.

Hele gruppen!Ellers har det skjedd masse i det siste, dramaet mellom Sam og Evan har begynt å roe seg litt. Jeg var med han i går og han sa et par ting som sjokket meg litt. Er utrolig opptatt for tiden har rehersals hver dag etter skolen og track om morningen, skal prøve å komme på Varsity track (er utrolig vanskelig å komme med) men får håpe CC (cross country) formen min hjelper meg litt. Har hatt masse koselige lønsjer med folk i det siste, elsker at man spiser ute ofte i amerika. Denne helgen hadde jeg middag med Kent og Sam, lønsj med Lucy og Lunch med Luke og Reid. god gjeng!

Fikk tidenes glad melding i dag!! Moren min kommer på besøk i USA neste måned!! Var så  glad når hun fortalte meg det i dag at jeg begynte å gråte, haha! :)

Ellers tusen takk for masse søte meldinger på Facebook fra alle hjemme, er utrolig koselig å få. Og tusen takk til Merethe, Martin, Anne og Arne for norsk sjokolade og askepot og de tre nøttene! Og Julegaven fra Mormor.

Forresten fikk besjed fra mormor om skrivefeil på bloggen, beklager.. Kjenner jeg begynner å streve med å skrive norsk riktig. Gjør det nesten aldri lengre.

Kommer sikkert masse bilder i løpet av de neste dagene når folk får lagt dem ut fra Chandelle. Her er en video av mine kjære Cheerleader jenter under et tidligere Pep rally + noen bilder.

Okey, videoen tar evigheter så jeg laster den opp på youtube og setter in link her istedenfor. Lover å poste den imorgen. Nå funker det ikke å laste opp flere bilder heller, så jeg tar det imorgen også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits