6 Day weekend!Forrige helg spilte Kirk, Sam C, Sam D, Anna, Michael, Pitch, Kyle, Chandler, Max p, Max, Chace og mange flere Beach volly Rundt peare. Det var nesten 30 grader!! To dager senere er skolen avlyst på grunn av snøvær! Dallas er utrolig Bipolar, det er helt utrolig. Så Vi har hatt 4 snowdays og så helg så vi har nå tilsammen hatt 6 dager av fra skolen!! Føles herlig. I går var vi en hel gjeng og spilte capture the flag i snøen, var kjempe gøy. Etter det gikk Emily, pitch, Kirk, Ricky og preston til Bradlys house.

Forrigje helg


Noen dager siden (dette er før den skikkelige snøen kom) i går hadde vi ca 15 cm med snø!! men imorgen er det meldt 24 grader igjen...


De siste dagene har vi hatt masse kjekke overnattinger, luncher, Manikyr og pedikyr og ja en liten mini ferie. Og på grunn av det dårlige været ble alle rehearsals med theateret canselert i tillegg hadde vi null track trening. YEY! Har vert herlig å fått tid til å være med alle sammen.

Her er bilder fra nyttår, glemte å legge dem ut. I dag har vi hatt rehearsals i fem timer, etter det gjorde Lauren og meg crafts, turned out awesome! vi fikset levis shortsene våre med nagler! Etter det gikk hele gjengen over til prestons.Én kommentar

Ingeborg Gulla

06.02.2011 kl.07:55

så koselig det ser ut som du har det! skulle ønske jeg også var utvekslingsstudent... :)

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits