I MADE VARSITY!

På track treningen her om dagen skadet jeg kneet mitt, så jeg måtte gå til the trainers, jeg prøvde og fortsette å springe men da sa coach Kork (treneren min): "I dont want you running now, because i need you for the meet". Dvs, at jeg skal springe Varsity!! Kan ikke tro at jeg klarte det, er kjempe glad nå!


Ginny, Sam Devine (ikke min Sam) og Meg. Hos coles på en av snow daysene i forrigje uke. 

I dag fikk vi glad melding, vi hadde enda en Snow day! Så de siste to ukene har vi gått på skolen 6 dager:) Jeg har prøvd å være litt produktiv i dag så jeg har fått catchet up med lekser, trent med Nina, Ryddet hele rommet (hengt opp masse bilder osv), Hatt physics group med ca 15 folk hjemme her.Forrige uke hadde vi den største basketball rival kampen mot Highland park, snobbeskolen ca 20 min fra her. Så hele jentegjengen gikk ut for å spise lunsj etter skolen på La madeline og så var jeg hos brooks til rett før kampen startet. vi kjørte ut til Highlandpark for å spise middag med alle sammen på bubbas, mitt første møte med fried chicken.... haha, huffa meg! overaskende nok smaker det godt.

Bil turen hjem fra kampen var kjempegøy! Vi gikk til Shelbys med alle: Kyle, Preston, Sam, Sara, shelby, brooke, Vince Anne, Molly, Bradley, Avery, ++ resten. 


Shelby, me, Alexa.

Denne søndagen var det Superbowl i Dallas, den største profisonelle Americansk fotball turneringen i America. Så christina hadde alle sammen over på et superbowl party/bursdagen hennes. Var kjempegøy! var første gangen jeg har sett Superbowl, var kjempe gøy! Kommer definitivt til å savne Amerikansk fotball.
preston og Michael Cook laget en sang "spin it around" super enkel sang, men det var kjempe gøy. 

Okey... jeg skulle lage dette inlegget mye lengre og med flere bilder men er utrolig trøtt nå, etter timer med lekser, track og 24 fitness. Så jeg får oppdatere inlegget igjen imorgen. 


Én kommentar

jonrobin

10.02.2011 kl.22:13

Ser ut som om du koser deg i Texas ja :)

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits