Premiere kvelden!

Denne uken har vert utrolig travel! Vi har hatt rehearsals hver eneste dag på rundt 7 timer. På fredag hadde vi rehearsals i noen timer. Etter det var jeg med Kent, Parker, og Robert for å se på Pearce Soccer sin hjemmekamp + basketball laget sin siste kamp før Play offs. På kvelden gikk vi for å møte Connor and get some food. Vi endte med å vinne begge kampene!JJ Pearce Long distance track team! 

lørdag hadde jeg mitt første track meet! Jey, sprang varsity 1600 m. Kom på 2 plass, og coachen min var kjempe fornøyd! Jeg fikk ny PR (personal record) på 6.30. Følte selv at jeg ikke sprang alt jeg hadde, men dette er kun begynnelsen av sesongen så jeg har masse av tid til å forbedre meg. Målet blir enten 6 min eller 5.30! Etter meetet gikk Brooke, Holy, Annabell og jeg på lunsj og så for å se på Varsity baseball laget sine kamper, der møtte vi hele resten av gjengen.


Connor og jeg.


Cara, Alexa og jeg,

På kvelden var det ut å spise med Courtney, Tori, Tory, Cara, Emily og alexa! Var kjempe kos. Tror Courtney tok en del bilder men de har ikke blitt lagt ut enda. Så gikk vi til Dani s house der var Trevor, Travis, Connor, Michael, Jake og hele resten av folka. Var kjempe gøy. Takk gud for at Starbucks er åpen 24/7 omtrendt fikk Courney og meg oss en starbucks før vi dro hjem.

Mandag var valentines day, og som alle høytider går amerikanerne gale. Jeg våknet opp mandag morgen for å gå til track akkurat når jeg lukket døra var det en rose utforbi ytterdøra med en liten Lapp "You are taking my breath away" og navnet mitt på den. Når jeg kom på skolen fikk jeg et kjempe søtt valentine hjerte kort med, want to be my valentine av Michael og før rehearsals fikk jeg roser av Kent.  Akkurat nå holder jeg på å gjøre meg klar til parent preview altså første vising av DRS. Gleder meg masse, og er kjempe spent. Skal holde dere oppdatert! 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits