Dogdeball.. oh, its on like donkey kong

Premieren gikk kjempebra! På onsdag var det parent preview, den tok vi litt useriøst, og resultatet ble ikke det aller beste. Men på torsdag hadde vi den ordentlige premieren, vi gjorde en kjempe job! og resultatet ble utrolig bra!! Vi hadde show på fredag, lørdag og søndag også. Etter showet på Lørdag hadde vi danceparty i blackboxen, haha hele cast og crewet ligger vi på rundt 100-120 personer, så vi tok av. 

På fredag etter forestillingen gikk Jet, Chandler, Allen, Connor, Preston, Natalie, Meagan og masse flere til Tutti frutti for den tradisjonelle dance out. Ente med null dansing men det var kjempe gøy alikevell.

Track er utrolig gøy for tiden! Nå har vi to treninger om dagen ivertfall mesteparten av dagene og etter det er det rett til DRS og play practise. Denne uken har vi fått mandag til onsdag av, så det blir herlig å få tid til litt andre ting også. Tror jeg liker Track så godt fordi trenerene mine virkelig tror på meg og oppmuntrer slik at jeg vil gjøre det bedre. Forrigje meet sa coachen min at jeg og kendal var de beste jentene på laget. " You have no idea how much faith I have in you, Lets go break some records Norway!" Akkurat nå kom jeg nettop hjem fra Younglife, som vanlig var det dritbra. I dag var det dogdeball turnering juniors vs senior vs freshmen and sophomores. Ente med at senior vant! 

På lørdag trengte vi ikke å være i theateret før ca 6 slik at jeg hadde mer tid en vanlig. Ente med at jeg gikk for å se på baseball kampen og etter det gikk Courtney, Sara og jeg til Northpark (no worries Mom, jeg shoppet ikke) Har klart å holde shopping forbudet mitt i snart to måneder nå, kun 1 igjen! 

Im about to pass out, er utrolig trøtt etter alt som skjer for tiden. Skal prøve å få postet bilder fra de neste forestillingene. 

Én kommentar

Noffen

22.02.2011 kl.17:45

Hei, Emilie!

Utrolig gøy å lese bloggen din og holde seg oppdatert på alt det spennende du opplever! Høres så gøy ut med revyen, skulle veldig gjerne ha sett den. Husk å hvile litt innimellom, da! :-) Her er alt bra, masse snø og vinterferie. Snorre har fått to tenner og kan nesten krabbe, åler seg fra rom til rom og er en glad gutt :-)

holdefastkos fra tante Noffen

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits