Its awesome to be norwegian in America

Nå har det gått ca en uke siden DRS er over, føles herlig å ha tid igjen. Selvom det enda er utrolig travelt med Track siden vi er imidten av sesongen og begynner å gjøre oss klare for District. Det ble postet en del bilder fra DRS på Facebook, plukket ut noen slik at dere får se litt av hvordan det var. + jeg kjøpte cast videoen slik at dere får se hvor utrolig hele opplevelsen var!

(jeg ser overvektig ut i den kjolen der, haha.slapp av har ikke lagt på meg et gram her borte)I går måtte jeg stå opp 5 AM for å dra på track meet som startet 6. Vi kjørte to fulle busser opp til Frisco som er ca 30 min herfra, hvor et av de største konkuransene er. Det er en varsity bus og en JV. hvert track meet er ca 10 timer lange så det er mye team bonding time, er nesten som en stor familie! Jeg slo begge mine PRs (personal records) på 3200 hadde jeg 13.55 så jeg gikk ned med 13 sekunder på en uke, og på 1600 fikk jeg 6.30 så jeg gikk ned 9 sekunder. Er kjempe fornøyd! På lørdag var det iskald når vi kom til om morningen så vi pakket oss in med soveposer dyner og masse tepper.Holy, jeg, og Brooke pakket inn i soveposer. Vi kom hjem i 5 tiden, slik at jeg akkurat hadde tid til å snu om i døren for å gå ut å spise med Carson, vi gikk til Spageti warehouse og så på kino eterpå. Var kjempe gøy! Han dropte meg av hos Tory, Der var det en del folk mange fra Track laget, etter det ble det jentekveld. Kjempe kos!

I dag har været vert helt fantastisk! det lå på ca 25-27 grader og sol, så meg og Nina har solt oss, og så spilte vi two on two beach volly med Connor og Robert. Etter det hjalp jeg Carson med Algebra 2, haha har blitt tutoren hans.Nina og jeg bestemte oss for å begrave Robert, haha.


Robert og min jakke...Når jeg kom inn på kjøkkenet forrigje søndag sto dette på bordet med et søtt kort som sa: Your a shining star!, You did an amazing job in the play" Fra Tiger og Leslie, med et kjempe søtt brev inni. Tusen takk!


Savannah, me, Sarah and Emily! Love yallHer er et bilde fra ukens team dinner:)

Én kommentar

07.03.2011 kl.12:19

what about Sam?

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits