SPRING BRREAK!

I USA er det spring break nå, startet i dag! I morgen drar jeg ned til Houston, Texas for å besøke Martine Aanestad. Gleder meg kjempe masse, blir herlig å faktisk snakke norsk! I dag hadde vi et track meet, så vi fikk dra fra skolen klokken 12, alle cheerleaderene var kjempe søte og hadde lagt posters og cheers rundt omkring på skolen for å ønske oss lykke til. Resultatene ble kjempe bra, jeg forble på samme tid på 1 milen og forbedret meg med 10 sekunder på 2 milen. Etter det gikk brooke, Tory og Adam og jeg for å spise. Etter det møtte jeg Catie og resten av folkene for en liten stund. Etter det var jeg med Carson resten av kvelden. Siden vi har vert ute i hele dag og det har vert 35 grader og sol, tipper jeg at jeg våkner opp solbrendt imorgen tidlig. Elsker at vi har kunnet gått med sommerklær her i flere uker, kjenner at jeg gruer meg til mai/juni da ligger det på 40-45 grader her borte!

Etter Houston skal jeg til Colorado , til familie ranchen, de har masse firhjulinger, hester, og skibakken er 5 minutter unna. Gleder meg helt Sykt!! Tror cameraet mitt (kanon d3000) som jeg nettop bestilte kommer i posten før jeg reiser til Colorado, så da blir det litt mer kvalitetsbilder her framover. 

Har fått en del spørsmål om hva som hendte med Sam og jeg. Vi slo opp for en stund siden, lang historie. Men vi er mye bedre slik det er nå:) Dere har også spurt om Carson, vi får se hvordan ting går akkurat nå har vi det kjempe bra. Jeg er utrolig lykkelig for tiden, gir dere oppdateringer på alt det der senere.

Jeg må komme meg til sengs, skal stå opp 7 imorgen for å dra til Houston.
Sleep tight Yall!

Kommer til å legge mer bilder, men har ikke ledningen til kameraet her...

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits