Spring Break, Morder Picathu, Houston & Colorado

Spring break var utrolig!! Første helgen var jeg nede i Houston for å besøke Martine Aanestad. Var kjempegøy. Vi gikk på Rodeo fredag kveld, En rodeo er hvor alle cowboyene konkurerer blandt annet med bullriding og vanlig hesteridning, var en opplevelse du ikke får andre plasser en Texas! Så var det Lady Antebellum konsert, de er utrolig bra. Var merkelig å snakke norsk ansikt til ansikt, men gikk greit etter hvert. Jeg fikk med meg Norsk melkesjokolade og leverpostei hjem<3


RodeoenHowdy!

På rodeoen var det et stort tivoli utforbi, Martine og jeg forelsket oss helt i en av Pikasthuene som var en av premiene i loddbodene. Jeg fant ut ganske kjapt at det var umulig å vinne den så jeg snakket til meg pikashuen like vell. Martine og jeg fant ut at det så rart ut når den ikke hadde øyne så jeg tegnet dem....
Ser utrolig creepy ut! Våknet til at Martine hadde satt den utforbi badet mitt... Senere når jeg kom hjem til Dallas fortalte jeg Tiger hvor creepy jeg syns den så ut, den kvelden var jeg ute med Catie, Emily, Carson, Sam, Parker, Connor og Kent og når jeg kom inn på rommet mitt satt det en Pikashu med en kniv ducktapet i hånden... gotta love my host family!etter det ble det en intern greie, plutselig fikk pikathu vanngevær og date.
Mandag fløy vi til New Mexico og kjørte derfra til ranchen i Colorado! De har masse hester, kuer, boblebad og stor ranch. det var helt fantastisk! Vi gikk på ski i et stort trekk ca 3 dager, den siste dagen lærte de meg å ri og kjøre bil! Var kjempe gøy å se hele familien igjen (fra houston, og de som er på college+ besteforeldrene)
All the cousins! (almost)
På lørdag var jeg på date med Carson, var kjempe gøy savnet han litt når jeg var borte. 
Jeg fikk kameraet mitt i dag, Nikon d3000 er lettere obsessed.. blir masse bra bilder fremover.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits