"we are praying for you Torgeir" - Leslie

Etter jeg kom hjem fra spring break har alt egentlig bare gått et i et. Vi hadde track meet forrigje Lørdag, det var 35 grader og sol.. huff! var helt grusomt å springe 2 milen i det været.. Men jeg kom med på District det vill si at jeg skal springe i et stort meet og konkurere mot alle de andre som kom med på district i Dallas/richardson området!! Er utrolig fornøyd. Og siden sesongen snart er over får vi vite om vi "lettered" eller ikke, det gjorde jeg. Dvs at jeg var på varsity hele tiden og kan kjøpe Letter man jakke! De ser slik ut:Her har jeg på meg Evan sin, skulle bestille min egen men det er for sent å bestille nå. Så jeg bestiller til høsten og før den sendt til Norge i august ish..

På fredag dro Nina, Maddie og jeg på en liten rode trip ut for å se på en av soccer playoff kampene, var kjempe gøy! vi endte med å vinne 6-0 .. Soccer er undervurdert i America..Etter det gikk vi over på baseball kampen for å møte Ginny, tori, courtney, Michael og resten. Vi vant Baseball kampen også! var kjempe gøy. Etter det droppet Tori og Courtney meg av hos Carson.
I helgen var jeg med Alyssa, Sarah og robert. Har tatt masse bilder må bare finne ut av alt med kameraet osv før jeg får lagt inn alt.

nå når jeg endelig har fått kameraet mitt, som jeg absolut elsker! tok jeg noen bilder av veggene mine på rommet. De er dekket av masse bilder vi har tatt her, kolasjer folk har laget til meg og cortboard. masse kjekke minner <3 og så henger mummen oppe også.Onsdag var hele jentegjengen over hos Brooke som hadde bursdag, kjempe gøy å se hele gjengen nå som alle er så travle med tryouts, skole plays, og alt annet.
nå Kom jeg nettop hjem fra carsons og tidligere idag var det studying og film med Connor og Robert. Er passe sliten nå med tanke på at det er track 6 imorgen tidlig, så det ble ikke så mye bloggen mer bilder. Skal gi dere en skikkelig opptatering så snart jeg får mer tid.

Forresten til alle i familien hjemme, hørte hva som var skjedd. Helt forferdelig, jeg tenker masse på dere alle og håper at det kommer litt lys i situasjonen.

We'll pray for yall.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits