Beautiful life

 

ting er utrolig akkuratt nå, jeg husker hvordan det var å komme hit å tenke at jeg hadde så mye tid til alt jeg ville gjøre før året var slutt. Bare for noen måneder siden tenkte jeg at hey jeg har jo et halvt år igjen her borte, nå er det kun 2,5 måneder igjen. Tiden går alt for fort.Carson og jeg.

Det er så utrolig mange som kommer opp til meg og spør. "Are you not thinking about how hard it will be whenever you leave?" Jeg prøver å være en person som lever i hva som er akkurat her akkurat nå, men det er utrolig vanskelig, spesielt nå som absolutt alle har en mening om hvor hardt det skal bli for meg å reise fra alt her borte. I går var Carson og jeg i Six flags som er en av USAs største berg og dal bane/fornøyelses parker, ridesene var utrolig gøy! Var bare en rar stemning hele dagen, det eneste han snakket om var hvor mye han kom til å savne meg og hvordan det kom til å være..Forrige tirsdag var det Annas bursdag og vi gikk ut på et mexican place for å feire, Happy 17th birthday boo!


På onsdag var jeg med Connor, Robert og Nina. Vi var hos connor og endte opp med å hoppe fra taket og ned i svømmebassenget! Det er ca 30-35 grader i dalls nå, men bassengene er enda iskalde.. huffa meg tipper jeg blir syk snart.robert


Robert og jeg.Connor og jeg.Nina og jeg.

Etter det kom Carson og hentet meg så gikk vi hjem til han og laget middag sammen, kjempe søtt haha! han ryddet til og med opp alt uten at jeg trengte å spørre (:ha, that makes me pretty happy.

På fredag hadde vi det siste pass down peprallyet. Det er hvor alle seniorene i de forskjellige idrettene, aktivitetene og gruppene passes down noe til de kommende seniorene. Utrolig mange begynnte å grein, var en ganske trist stemning.. Jeg kunne gå opp for cross country og Track n field, rart å tenke at jeg ikke skal være her neste år.

Her er noen bilder:Austin, Matt og Jordan..haha


Austin og jeg


Kent og jeg.Jackie og jeg


Corey, stjernen på fotballaget haha, her fikk du bildet ditt Corey.Sarah og jeg. Sarah i Paysetter uniformen.


Chandler og jeg

Ginny og Grace.Varsity cheerleaderene mine, courtney og Sarah.

Fredag kveld gikk hele gjengen for å se på en av musikalen på skoletheateret. Stykket var skrevet og directed av en av elevene på skolen, det var helt fantastisk! Er utrolig hvor mye talent det er på Pearce. Etter det var det hjemme baseball kamp så alle var der, kjempe kos. ente med at vi tapte, tror det er frørste kamp vi har tapt denne sesongen..Et bilde brooke la ut fra kampen. Love you Brooke!

I dag har jeg hatt lønsj med hele familien, Starbucks med maqkenzie. Vert med alyssa og på kvelden var det en del folk over her for et projekt med Anna etter det gikk jeg ut med Alyssa og Robert. Imorgen har jeg heldigvis ikke morgentrening med track, så trenger ikke stå opp 5.45.

Forresten kjempe kos å snakke med Norge igjen i dag, rart å snakke norsk igjen.

 

Én kommentar

Margrethe

11.04.2011 kl.18:55

Kjekt å se at du fortsatt kose deg så mye Emilie! Glede meg masse til du komme hjem <3

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits