Life 2

For et par måneder siden skrev jeg et innlegg "Life" hvor jeg skrev om hvor mye mitt syn på mennesker rundt meg har forandret seg siden jeg kom hit.

Jeg sendte nettopp en mail til far om hvordan ting er her borte. Klarer ikke forstå at det er så lite tid igjen før jeg skal hjem, på mange måter vill jeg at tiden bare skal fryse for en liten stund. Slik at jeg kan få med meg alt, lage flere fantastiske minner og bare gjøre meg klar for å dra hjem. Dont get me wrong, selvfølgelig vil jeg hjem for å se alle igjen. Men det er som jeg har to viktige parter av livet mitt på to helt forskjellige plasser i verden. Skulle ønske jeg kunne få en del av begge.

Jeg visste at dette året ville hjelpe meg å forstå menneskene rundt meg bedre, men jeg hadde ingen anelse om hvor mye bedre jeg kjenner meg selv etter et år som dette. Jeg har lært så mye, vokst så mye og er klart nærmere den personen jeg vokser opp til å bli.

Etter campaigners den kvelden var jeg utrolig travel for en god stund og satte alt slik på hold. For et par uker siden begynnte jeg å gå igjen. Nå møter jeg med Laura, Younglife lederen min ukelig.

Tro, Gud, og Jesus. Når det kommer til disse emnene har jeg absolut null peiling på det meste, og det er utrolig hvor mange spørsmål jeg har. Heldigvis har jeg en fanastisk hostfamilie som er mer en kvalifiserte til å svare på de mest underlige spørsmål jeg har å komme med.

Jeg er på et punkt nå hvor jeg annerkjenner at det finnes en Gud der ute, og jeg holder på å finne ut hva tro betyr for meg. For meg betyr ikke å gå i kirken hver søndag å være en "devoted christian" det handler om å ha et personlig forhold med Gud. Jeg er ennå i en fase hvor jeg prøver å finne ut at hvor alt dette fører meg, Det jeg finner utrolig vanskelig med tro, er at en del av de elementære lærene i kristendom her i USA strider med hvordan vi Norge både er opdratt og lever hver dag. Små kulturelle ting, man egentlig ikke tenker over med mindre man bor i et annet land.


etter mailen til far her om dagen, snakket jeg senere med mor " Emilie, norsken din har blitt så utrolig god" Synes det er rart med tanke på at jeg kanskje skriver norsk 1 gang i uken.. Tror det blir intressant å se hvor mye jeg har vokst når jeg kommer hjem, jeg merker det her men når jeg er tilbake i min vanlige hverdag blir det nok tydeligere.

På fredag kom Carson med en stor blomsterbuket på døren min som en 1 måneds overaskelse


Jeg er utrolig lykkelig for tiden, føler jeg er på en plass i livet mitt hvor jeg bare vill stoppe alt for et par øyeblikk og bare leve her en god stund til. Senere på fredag, overasket han meg med å dra på Studio Movie grill, var kjempe gøy. Den lørdagen inviterte hele familien hans med til å bli med på NASCAR, det var litt av en opplevelse. Kan lett si at det er en annen verden, men var kult å ha opplevd noe som det. Veldig hick!


Stemoren til Carson kjøpte NASCAR t-sjorte til meg, så nå har jeg et minne å ta med hjem. Senere den kvelden var det Three days Grace konsert, utrolig gøy! NASCAR løpet startet rundt 6 og vi var ikke hjemme før ca 12..

Søndag var jeg med Alyssa litt, Og så solte Nina, Anna og jeg oss i et par timer. Været  her borte er helt fantastisk. I dag skal det være 29 grader og sol, Jippi!

Tirsdag hadde vi district i Track, gikk helt ok i og med at jeg er skadet i begge knær. På bussen hjem var jeg utrolig kvalm så når jeg kom hjem gikk jeg rett til sengs. Ente opp med at jeg kastet opp hele kvelden så null skole både onsdag og torsdag, føler meg heldigvis litt bedre nå. På onsdag var det finals for district skulle ha vert der, men lå i sengen hele dagen, kvalm. Det vil si at track sesongen er over nå og om 2 uker starter vi Cross country off season, gleder meg masse!

Det er en gutt i min første period matteklasse, han har aldri med seg lønsj på skolen, fordi han får skolelønsj sponset fra skolen fordi han kommer fra lavere innkoms familie, han snakket om hvordan moren hans aldri laget lønsj til han osv så den kvelden gikk jeg til Target kjøpte masse mat og laget lønsj til han. Bare å se fjeset han da jeg ga den til han var helt fantastisk, han lyste opp!
Carson og jeg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits