Et lite stykke Norge

Er som vanlig sent ute med alt, og begynte først å pakke nå.. flyet mitt til NY drar imorgen klokken halv 10. Gleder meg helt vilt! Har vært hjemme nå i ca en måned, 1 og en halv? Og kjenner at jeg virkelig savner America. Er merkelig når man har vært borte fra hjemme så lenge (Når jeg var i USA) og så kjenner man et par ganger at man savner det som er så typisk norsk, men nå kjenner jeg at jeg savner den amerikanske familien min, vennene mine, kjæresten min, starbucks, å snakke engelsk hele tiden, gigantiske kjøpesentre og 40 grader året rundt. Takk gud for at det blir en måned i NY nå, og et par dager etter at jeg kommer hjem kommer Carson på besøk her hjemme i lille Norge, er utrolig spendt! Han har aldri vært ute av landet før så det blir kult å se hva han syns om Norge!

Savner han kjempe masse.Her er noen bilder fra hjemme i kjære Norge igjen! Har masse bilder som ble tatt de siste dagene i USA tenkte jeg legger dem ut når jeg får bedre tid. Gøy at jeg fikk feire 17ende mai hjemme! Kjempe kos! Noen av vennene mine i USA syntes bloggen var så gøy, men de forsto jo selvfølgelig ikke noe av det som sto her, så jeg lovet at når jeg kom hjem igjen ville jeg gjøre den om til hva som skjer her det siste året i Norge, med russe feiring og alt det der (amerikanerne var fasinert av Norsk russefeiring) blogging tar jo en del tid, men jeg har lovet så vi får se hvor mye jeg poster. Den neste måneden skal jeg vertfall være i NY så da blir det postet masse bilder.
GOD SOMMER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits