YL - You were made for this

Nå kom vi hjem fra camp for ca en uke siden, det var helt sykt! Vi var på Younglife camp i Glen Spey i NY hvor vi hadde et par dager i Washington DC først. Jeg har vert på YL camp en gang før og det sies alltid at den første campen er den definitivt beste, mens jeg opplevde faktisk at denne var bedre. Denne gangen var jeg der som leder, og opplevelsen var helt anderledes, å være der for å serve andre var helt fantastisk! Hele leder crewet fra Norge har bestemt seg for å gjøre summer staff der neste sommer. Dvs frivillig arbeid på camp i en måned! Her er noen bilder fra Camp, kommer sikkert til å legge ut videoen fra Campen med en gang den kommer ut (blir sikkert et par måneder da..) Den andre dagen på Camp kom head leaderen på camp opp til meg å sa: Emilie, this is kind of emberrasing and awkward for me to tell you" Jeg tenkte å nei, første året som leder og typisk går noe galt. Så sa hun: "I had to guy cabin leaders coming up to me, telling me that both their cabings are obsessed with you and wants to marry you". Hahahaha, huffa meg vet ikke helt hva man sier til sånt.


Jeg fant meg en awesome indisk fyr på flyplassen! I'm obsessed.Jente lederene fra Norge, heey betty i love you faceTEAM NORWAY!


BEST WEEK OF MY LIFE

Er litt etter på alt blogging skal prøve å få oppdatert så kjapt som mulig.
XX.

Én kommentar

Julie

10.07.2011 kl.05:57

Fine bilder :D

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits