I want to wake up in the city that never sleeps

Jeg har vert utrolig dårlig til å blogge.. Tenkte at jeg var litt optimist når jeg sa at jeg skulle få prøve å få blogget et par ganger i uka. Siden vi kom hjem fra Camp har vi vert i Conneticut, New York City, Washington, Rochester og Toronto i Canada. Har hatt det helt sykt. Canada var utrolig gøy! Hadde egentlig ikke så høye forventinger til hele Canada, fordi jeg like America så godt. Men det var en kul blanding av alt jeg elsker med America og alle tingene man savner fra skandinavia og Europa når man bor her borte. Elsker at de bruker km/t og Celcius osv akkuratt slik vi gjør. I går kom vi tilbake til Conneticut, nå låner vi huset til Onkel Morten og tante Helene, mens de er i Frankrike. I hele dag har vi gått rundt på manhatten. Vi har blandt annet sett på frihetsgudinnen, tatt en walk på highline som er en gammel railroad track som går over mye av toppen av NYC. De har bygget om railen til en stor park som ligger over bakken, det var en utrolig kul måte å se NYC på, fikk et helt nytt perspektiv. Etter det gikk vi på Harry potter utstilling på Discovery center, det var helt sykt! Det var ikke tillatt med noe bilder eller videoer, så har nok ingen ting å poste. Men det var en helt syk opplevelse, alle kostymer og set fra filmene samt masse kule effekter i en stor tour som sikkert varte i over en time. Det var døds gøy! Jeg ble blandt annet utvalgt til valghatten! Ble valgt til griffing. Etter det var det Harry potter premiere på Broadway, helt sykt. Jeg er obsessed med Harry Potter. Ble nesten litt trist når jeg tenker på at det er slutten på hele historien, vi har liksom vokst opp med galtvort.

I morgen bærer det seg hjem til lille kalde Norge igjen... blir gøy å komme hjem til venner og familie, men jeg kjenner virkelig at det er her jeg har lyst til å bo. Og neste fredag kommer min kjære amerikaner, Carson på besøk til Norge for to uker, jeg gleder meg helt vilt til å se han igjen! Blir stilig å vise han hvor jeg kommer fra, krysser fingrene for at han liker Norge. Det blir første gang han reiser utenfor America! :)

Får ikke bildene til å fungere nå, laster dem opp i morgen.

- XX

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EmilieFroyland

EmilieFroyland

19, Stavanger

Jeg er en 17 år gammel jente. Bor i Dallas, TX som utvekslingsstudent skoleåret 2010/2011. Dette blir en blogg for alle kjente, familie og egentlig alle som er intressert i hva som skjer når jeg flytter.

Kategorier

Arkiv

hits